O nama

Jean d`Arcel-ove ekskluzivne linije proizvoda temelje se na rezultatima istraživanja, uključuju najbolje formule i sastojke, dobro poznavanje metoda i pristupa u očuvanju prirodne ljepote i zdravlja, ali i otmjenosti francuskog stila!
Jean d`Arcel predstavljen je 1960. u Parizu, kao inovativni koncept njege lica i tijela koji obuhvaća prirodne i kvalitetne proizvode, sa ciljem postizanja jedinstva ljepote, zdravlja i kvalitetnog življenja.

Danas je riječ o poznatom i priznatom brandu u međunarodnoj kozmetičkoj industriji. Jean d`Arcel prisutan je u 40 zemalja svijeta i posvećen je očuvanju okoliša i strategiji održivog razvoja, što zahtijeva odabir kvalitetnih i pouzdanih partnera, certificiranih sirovina, razgradive ambalaže te kvalitetnih i inovativnih supstanci.
Jean d`Arcel proizvodi nisu samo jedni od najboljih kozmetičkih proizvoda današnjice, nego i ekskluzivan dizajnerski koncept proizvoda i rituala za ljepotu, kako bi svaki trenutak života predstavljao užitak i harmoničnost postojanja. Riječ je o posebnom doživljaju za sva osjetila i prevladavajućem osjećaju ljepote, jer stil života koji Jean d`Arcel objedinjuje teži vrednovanju svakog dana i svakog trenutka.

JEAN D`ARCEL FILOZOFIJA

Vaša je koža jedinstvena. Dragocjena. Beauty is our profession.
Jean d`Arcel-ovi tretmani aktivni su i izvedeni na način koji odgovara zahtjevima moderne i samouvjerene žene, odgovore na sve veće i zahtijevnije potrebe vlasite kože. Zahvaljujući Jean d`Arcel Concept of Beauty (znanstvenom konceptu ljepote) u tri koraka i aktivacija. Jean d`Arcel svojim Concept of Beauty ima riješenje za prevenciju svih tipova kože uzrokovane današnjim, stresnim načinom života, zagađenjem okoliša i biološkim starenjem kože. Iz tog razloga, svi proizvodi dermatološki su testirani kako bi dokazali svoju učinkovitost, ali i svoju finoću sastojaka, čak i kada je njihov učinak vrlo intenzivan.

Svi proizvodi (maloprodajni i profesionalni) bogati su prirodnim aktivnim sastojcima koji ih čine znanstveno sigurnim, ugodnim i izuzetno učinkovitima te prolaze razne testove kako bi bili sigurni za sve tipove kože, a osobito za onu najosjetljiviju kožu, koja treba „manje je više“, što znači da ne izlaže kožu nepotrebnim sastojcima poput parfuma i boja.
Jean d`Arcel-ov tim stručnjaka u stalnoj je potrazi za posljednjim kozmetičkim trendovima, te je zaslužan za široku i učinkovitu lepezu proizvoda koji zadovoljavaju potrebe i naj zahtjevnije kože poput ani-aging linije (Rose Sublime i Miratense), lifting s botoks učinkom (3D Lifitng), anitoksidativne (Prestige), hidratante (Hydratante) te specijalnih linija za osjetljivu kožu (Sensitive, Végetalie) i linija proizvoda za masnu i mješovitu kožu (Purifianté).

Opsežna istraživanja i strast prema koži temelj su visoke kvalitete jean d´Arcel-ove njege.