Kvaliteta

Jean d’Arcel – kozmetika koja garantira kvalitetu

U svijetu profesionalne kozmetike ime Jean d’Arcel sinonim je vrhunske kvalitete, luksuza i dokazanih rezultata. Počevši svoj razvoj kao mala obiteljska firma 1960. godine u Parizu, u 55 godina postojanja ostvarili su vrhunski uspjeh i međunarodno priznanje u kozmetičkoj industriji. Posvećivanjem posebne pažnje detaljima i kvaliteti sirovina, vrlo brzo su se istaknuli kao lider u svijetu ljepote i kozmetike. Svoju strast za očuvanjem vitalnosti pretočili su u recepturu kozmetike kako bi svaka potreba u njezi kože bila zadovoljena.

Istraživanje i razvoj najvažniji su prioritet Jean d’Arcel kozmetike. U svom laboratoriju vrše analize i istraživanje dragocjenih sastojaka kako bi se razvio najkvalitetniji proizvod, posebno prilagođen različitim potrebama. Naglasak je na individualnom pristupu, na razumijevanju različitosti svake kože, a sve s ciljem pružanja zadovoljstva i najbolje njege svojim klijentima.

Jean d’Arcel svoje istraživanje bazira na znanjima iz medicine, estetske kirurgije, mikrobiologije i dermatologije te sve kombinira sa svojom tradicionalnom recepturom. Svaki proizvod prolazi posebne dermatološke testove i ispitivanja prije nego je stavljen na tržište kako bi se osigurala maksimalna sigurnost korištenja i učinkovitost djelovanja. S obzirom na jedinstveno stečeno znanje i iskustvo u području proizvodnje kozmetike i suradnjom s brojnim renomiranim stručnjacima, Jean d’Arcel kozmetika svojom luksuznom formulom jamči blistav ten i vrhunsku njegu kože.

U proizvodnji, Jean d’Arcel zadovoljava sve kriterije kvalitete, vodeći se europskim standardima i smjernicama dobre proizvođačke prakse GMP, u čijem skladu moraju biti proizvedeni svi proizvodi koji se stavljaju na tržište Europske unije. U suvremeno opremljenom laboratoriju bilježi se svaki detalj proizvodnje, od sirovih tvari do gotovih proizvoda kako bi se osigurao vrhunski standard kvalitete.

Jean d’Arcel je član IKW-a, udruge proizvođača i distributera kozmetičkih proizvoda, koja dodatno osigurava i jamči sigurnost svih proizvoda koji se lansiraju na europsko tržište. Iz tog razloga, svi sastojci koji se upotrebljavaju u proizvodnji kao i ambalaže gotovih proizvoda, podvrgnuti su intenzivnom testiranju sa svrhom osiguranja dodatne sigurnosti. Pažljiv odabir sastojaka osnova je visoke učinkovitosti Jean’d Arcel kozmetike. Sastojci koji se koriste u proizvodnji su prirodni, organski i visoko kvalitetni te ne sadrže štetne tvari koje mogu izazivati alergijske reakcije, a nisu ni testirani na životinjama. Kavijar, arganovo ulje, japanska trešnja, vitamin C, retinol samo su neki od izrazito učinkovitih sirovina brojnih Jean d’Arcel linija za žene i muškarce koji su prilagođeni svim potrebama i svim tipovima kože i koji se mogu pronaći u ekskluzivnim salonima i SPA centrima. U suradnji s brojnim dermatolozima, svi proizvodi kompatibilni su jedni s drugima i namijenjeni su ciljanoj i učinkovitoj njezi kože.

Jean d’Arcel kozmetika se razvija i proizvodi u skladu s najvišim standardima kvalitete u moderno opremljenom laboratoriju u njemačkom gradu Kehlu u kojem se nalazi i sjedište firme. Nastala na temeljima tradicionalne francuske kozmetike u kombinaciji s njemačkom kvalitetom i suvremenim i inovativnim pristupom u istraživanju, Jean d’Arcel kozmetika je dobitnik nagrade SPA Diamond 2015.g za ekskluzivnu mušku liniju, kao i drugo mjesto za inovacije u proizvodnji svoje luksuzne linije Rose Sublime.

S obzirom na rastuće zahtjeve za inovacijama i praćenjem trendova u kozmetičkoj industriji kao i potrebama za društveno odgovornim poslovanjem, cilj Jean d’Arcel kozmetike je oduvijek bio ponuditi svojim klijentima proizvode i tretmane vrhunske kvalitete u kombinaciji s efikasnošću, dobrobitima i luksuznim pristupom u njezi kože.